Despre noi


Live Paradis este un studio profesional, creat pentru a oferi un loc de munca stabil fetelor care doresc sa isi dezvolte cariera si sa isi indeplineasca visele.

Daca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta, daca vrei sa iti indeplinesti si cele mai marete vise atunci trebuie sa ai incredere ca noi te putem ajuta sa prosperi.

De tine vor depinde doar increderea in tine si prietenia pe care o sa vrei sa ne-o oferi noua, colegelor tale si echipei si seriozitatea cu care iti propui sa tratezi acest job.

Live Paradis Iasi nu este doar un studio de videochat, este o echipa determinata, unita si cu experienta.

Un mediu extrem de placutCastiguri de mii de euro - Garantat!Program flexibil100% LEGALBonusuri si premii extrem de atractiveDiscretie si confidentialitatedespre
despre
despre

De ce noi?


Pe langa dotarea tehnica, dispunem de o echipa de oameni a caror singur scop este dezvoltarea si sustinerea ta. Aceasta echipa te va ajuta oricand cu suport tehnic, aspect, confort si orice altceva ce consideri ca ai avea nevoie in timpul serviciului.

In relatia cu modelele noastre ne-am bazat pe respect, profesionalism si corectitudine.

Camerele sunt amenajate in culori vii, mobilierul este de cea mai buna calitate iar dotarile va vor oferi confortul de care aveti nevoie.